ERC insinua que podria facilitar la investidura

Sorpresa a l’hemicicle del Parlament pels aplaudiments que alguns diputats d’ERC van dedicar al discurs d’investidura d’Artur Mas com a president de la Generalitat. Malgrat que els republicans votaran avui en contra en la primera votació per elegir Mas, el seu president, Joan Puigcercós, va insinuar que podrien facilitar l’elecció en la segona volta, en el ple de dijous. [….]

Un pensament a “ERC insinua que podria facilitar la investidura

  1. Malgrat la derrota electoral de ERC, hi ha que tenir en compta que CIU i ERT sumen. Així doncs es el moment d’aparcar lo de dretes i esquerres i posar-se a fer país. Aliances i concessions en lo PP i l’actual PSC no porten mes que seguir en l’embassament a que estem sotmesos des de fa molt temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.