El Sudan del Sud comença a comptar els vots del referèndum d’independència, amb una participació de més del 80%

Més del 80% dels votants de Sudan del Sud han expressat la seva opinió a les urnes sobre si volen que el territori s’escindeixi del Sudan. El percentatge garanteix la validesa del sondeig, que requeria un 60% de la participació. Aquest diumenge ha començat el recompte de vots i es preveu que els resultats es facin públics al principi del mes de febrer. Tots els sondejos apunten que la població del Sudan del Sud dirà sí a la independència, el que suposaria la creació d’un nou estat a l’Àfrica i l’emergència de la primera frontera no decidida per europeus. Els col·legis electorals van tancar portes aquest dissabte, després d’una setmana de votacions. [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.