Convergència Democràtica de la Franja s’estrenarà a les municipals

Convergència Democràtica de la Franja, que va aparèixer en el panorama polític en les eleccions al Parlament Europeu, fa un pas més i ha anunciat que presentarà llistes en municipis de cinc comarques: la Llitera, el Baix Cinca, Ribagorça, Baix Aragó- Casp i el Matarranya. Tot i que encara no s’ha anunciat qui encapçalarà aquestes llistes i ni tan sols se sap en quines poblacions es presentaran candidatures, sí que són clars els objectius. La dirigent Marta Canales ha assegurat que el partit aposta per les polítiques ambientals, la cooficialitat del català i el desenvolupament d’un municipalisme amb més transparència. Canales assegura que el partit que dirigeix s’ha proposat tenir presència a tot el territori. [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.