Registrador de dominis, gestió de DNS i empresa de hosting

Quan vols fer una pàgina web o un bloc, lo primer que es pensa es quin nom tindrà, musica.com, per exemple. Aquest nom es coneix com el domini, tot domini, donat d’alta, te associada una adreça ip: en aquest cas 174,123,169.661 com es veu en ping fet des del panel de comandaments cmd


Els registradors de dominis s’encarreguen de anotar el nom del propietari per a que aquest li associí una adreça ip que apunti al servidor on posarà la informació. Dementre el propietari fa això, es normal que el registrador, per defecte, apunti algun anunci publicitari. Es freqüent que la empresa que lloga el servidor per a la teva web (empresa de hosting), també ofereix el servei de registre de dominis. Per a simplificar ho contractem simultàniament a la mateixa empresa. Així que quan aquesta empresa tanca, mols cops sense avisar, es fàcil que ens quedem totalment penjats, sense domini i sense servidor. Recomanació de seguretat: Registrar el domini en una empresa gran i especialitzada y que et dono el control: renovació automàtica, canvi de DNS,etc.. als meus dominis els estic portant a Moniker Des de una pantalla com aquesta li puc associà una ip DNS (Domain Name System ) al meu domini. Aquesta IP te que apuntar al servidor de la empresa de hosting.
Punxant beseit.net, veiem aquesta pantalla En aquest moment les DNS de beseit.net son 199.204.44.226, que correspon a un servidor de vexxhost ubicat a Nova York. Si aquest proveïdor em falles, tindria que contractar-ne un altre i canviar les DNS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.