L’Acampada Jove torna a potenciar la música en viu feta en llengua catalana

Per tercer any consecutiu, Montblanc ja està a punt per rebre els dies 14, 15 i 16 de juliol la setzena edició de l’Acampada Jove, el festival polític i musical més important dels Països Catalans que organitzen les JERC amb la col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. Tal com indica la web del festival, “l’Acampada Jove és el punt de trobada de la festa, de la música feta a casa nostra, de la música en català i de la música internacional amb accent reivindicatiu”. [….]

acampadajove

Desprès de tornar d’Alacant de la boda dels fills d’uns amics  i constatà  la mala salut de la nostra llengua en aquest indrets del país, es reconfortant trobar gent que lluita en iniciatives culturals concretes  per la seva salut.  Desitjo que hi hagin cents de milles de campistes. Tinc moltes ganes d’anar hi. Agafar una tenda i plantar-la a la esplana de Montblanc., en  mig de patriotes d’arreu dels Països Catalans. Desitjo, que també ni hagi algun d’Alacant.


 

Un pensament a “L’Acampada Jove torna a potenciar la música en viu feta en llengua catalana

  1. Crec que utilitzes malament el terme nacionalista. Penso que vols dir independentistes. La encunyació de nacionalista per a parits que desitgen que els seus països tinguin estat propi, ve dels diaris madrilenys i del nacionalisme espanyols (¿quins partits hi ha mes nacionalistes que el PP i el PSOE?) i sempre en terme pejoratiu. Espero que aquest cap de setmana es demostri que som mes de quatre. Encara que tu no entenguis la nostra llengua, per educació no la tens que deprecià, pensa que per a nosaltres es l’aliment de les nostres animes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.