Actualització de WordPress i tema Twentyeleven

WordPress, com tot el bon software fa actualitzacions regularment, lògicament per a introduir millores. Ara be quan tens un bloc que et funciona al teu gust també es normal un cert pànic a fer canvis. Però m’he  animat a actualitzar a la versió WordPress3.41.cat.

També he actualitzat el tema “Twenty Eleven” a la versió 1.4. La actualització de WP no m’ha donat cap problema s’ha fet automàticament en pocs minuts. El motiu es que no tinc fet cap canvi sobre ell. No passa el mateix en el tema.

Quan portes tems en un mateix bloc, poc a poc, vols introduir el teus gusts i les teves presentacions. Les anoto aquí per a que em serveixin de recordatori, puis realment m’ha portat dos dies tornar-ho a tindre com m’agrada:

Activar la foto de capçalera en una foto personal: “ratlla_blanca_10px” en això aconsegueixo tindre activades les imatges de capçalera i personalitzar-les al meu gust. En concret les pagines nomes cal incloure una imatge destaca de 200 px. d’ample (edit, pujar imatge destacada) per que pesin automàticament a la capçalera (si estan activades les imatges). Això es una nova funcionalitat de WP.

Per a les entrades per categoria:

  • Nomes cal personalitzar les capçaleres de les categories això es fa modificant el fitxer category.php i fent una capçalera per a cada categoria en imatge pròpia “header-diaris.php”,..
  • Cada pàgina en plantilla pròpia, com sempre requereix que es defineixi especialment: “page cuina.php”, “page polidiccionari.php”…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.