Cataluña anuncia que solicitará el rescate al fondo de liquidez

Cataluña habría seguido así la petición realizada por la Comunidad Valenciana  el pasado viernes.
Cataluña es la comunidad con más vencimientos que afrontar tanto en el  segundo semestre (5.755 millones) como en el conjunto del año (13.477  millones).
Mas-Colell ha asegurado que, dada la situación de los mercados, “Cataluña no
dispone de otro banco que el Gobierno español”. [….]

Un pensament a “Cataluña anuncia que solicitará el rescate al fondo de liquidez

  1. Els governs s’han acostumat a no pagar les deutes. Quan ve un venciment demanen un nou crèdit (això ho hem après ara, quan ja ningú ens deixa diners) . Algú pensava que les CCAA eren diferents?. Be les comunitats sembla que totes juntes tenen un venciment fins a fi dany de uns 14.000 milions . Be l’estat solet al mes d’octubre te que afrontar uns 30.000 milions. Si ningú pot pagar lo que deu, perquè no es paren en sec les despeses que no ens podem permetre: AVE’s Galicia, Extremadura, es renegocia compres de material militar super- milionàries, eliminem províncies i diputacions, eliminem el senat i deixem 150 diputats per al congres. Es a dir simplifiquem les nostres estructures i dediquem els nostres esforços a educació, sanitat, cultura i coses properes al ciutadans que son infinitament mes barates i porten la felicitat de la gen? Sr. Mas-Colell, que dur ha sigut comprendre que no es poden traure mes bons patriòtics, mentre Catalunya segueixi sen una regió d’Espanya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.