La Liga Norte apoya a Catalunya en su proceso de autodeterminación

Respaldo total de la Liga Norte a la autodeterminación de Catalunya y de Escocia, como parte de una reforma de la Unión Europea que dé más protagonismo a sus regiones y quite mucho poder a los actuales 27 estados nacionales. Así se ha pronunciado hoy en Roma el nuevo líder de la Liga Norte, Roberto Maroni, elegido en julio pasado después del grave escándalo de corrupción y nepotismo que protagonizó el fundador del movimiento, Umberto Bossi. [….]

Un pensament a “La Liga Norte apoya a Catalunya en su proceso de autodeterminación

  1. Es evident que els EUE( Estats Units d’Europa) no poden està formats pels estats actuals. La nacionalitat no pot ser imposada te que ser consentida i desitjada. Nomes així la gent te il•lusió i rema en la mateixa direcció, lo contrari es està a galeres rebent una fuetada de tant en tant per que segueixis en davant . En aquest cas ja hem vist a les pel•lícules que quan el vaixell te problemes tot hom corre a deixar-lo. Això es obvi i els governants ho coneixen, però es fan els despistats per no perdre els seus privilegis i les seves influencies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.