El bosc

Mes Informació

Puntuacio: 4 (sobre 5)

Cine: Lauren Horta

Data: 4 de gener de 2013

Idioma: català

Durada:  98

Director: Oscar Aibar

Gènere: Drama, Fantasía

Interesantíssima pel·lícula. El director ens ensenya com en un pressupost baixíssim es pot fer bon cine. El guio es basa en la novel·la de Sánchez Pinyol que en una gran imaginació no te inconvenient en introduir elements fantàstics per simplificar el guió. Tots hem sentit contar histories als nostres parents , com la gen s’amagava al boscos per a no ser descoberts pels respectius bàndols contraris, aquí com aquest assumpte no era fonamental, a Ramon se’l traguen boles de llum per amagar-se. Lo fonamental de la pel·lícula: La vida a la comarca del Matarranya durant la guerra civil: La gent, la llengua, la natura i una gran historia d’amor entre Dora i Ramon.
Aquesta pel·lícula es un pecat doblar-la a altres idiomes en lloc de posar subtítols. Escoltar la dolçor del català que parlem al Matarranya es de les coses millors que hi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.