La Llibreria Catalònia tanca després de 88 anys d’activitat

La Llibreria Catalònia tancarà les portes després de 88 anys d’activitat, 82 dels quals al local de la Ronda de Sant Pere 3, a causa de la situació econòmica en general i la del sector editorial en particular.
Així ho ha anunciat el seu director, Miquel Colomer, en un comunicat penjat a la pàgina web de la llibreria, en què explica que la crisi, “més accentuada al sector del llibre, ha generat una davallada de vendes els darrers quatre anys, que en les nostres circumstàncies i condicions, han fet impossible la continuïtat de la llibreria”. [….]

Un pensament a “La Llibreria Catalònia tanca després de 88 anys d’activitat

  1. Quan llegirem bones noticies? M’ entristeix molt aquesta decisió. He passat tan bones estones recorren les prestatgeries de la llibreria i fullejant els seus llibres… Tinc un desig que compensaria aquesta pèrdua, vore d’aquí uns anys, quan Catalunya sigui un estat i la cultura catalana sigui un objectiu d’Estat, tornar a vore la llibreria Catalònia plena de llibres i per que no? Algun premi Novel català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.