Llum artificial: Flash esclau digital “Barebulb rosca E27” de Cromalite

Estic habilitant un racó a casa que em serveixi d’estudi fotogràfic. Aquest racó l’he dotat en un barra al sostre per a poder hi penjar fons de diferent colors: negre, gris blanc.

Com a flash estic utilitzant de moment un kit econòmic que descric a continuació. Es un flash esclau que requereix posar el flash de la càmera en manual (horquillado/flash->control de flash integrado). No en TTL (through the lens ). El flash esclau te que estar en posició 2 per a que no es dispari en el prefalsh de la càmera. Estic fent proves que ja mostraré així com les meves conclusions d’aquest kid

Technical Data:60-3RD Digital Barebulb; //Input voltage: 110V or 220Vac;//Flash power: 60w/s; // Recycle time: 2 sec.; // Ready light: Yes; // Sync. outlet: Yes, elect. camera safe; // Test button: Yes; // Screw base: E-27; // Color Temperature: 5600K daylight; // Flash tube life: 20,000 cycles; // Flash duration: 1/1000 sec.; // Time delay for digital camera: Yes; // Switchable for normal camera:Yes;  Changeable reflectors:Included. 45,180,310 degrees; 

Flash esclau (foto-cèl·lula) amb circuit electrònic que distingeix el predisparo “efecte ulls vermells” de les càmeres digitals, del tret principal. Ignora el primer i dispara sincronitzant amb el tret de flash correcte. Posseeix presa de cable sincro i 3 reflectors il·luminació de 45 º, 180 º i 310 º Potència 60w. Rosca E27, durada de flash 1/1000 seg.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.