Sale a la luz el documento sonoro del discurso del general Rojo al final de la Guerra Civil

El documento sonoro de aquel discurso, inédito hasta la fecha, ha visto este  viernes la luz de la mano de Televisió de Catalunya, que ha obtenido  una cinta en la que se escucha al general ofreciendo este discurso -del que  hasta la fecha únicamente había transcripciones- y que hasta ahora se había  mantenido en el ámbito familiar de Rojo. Puede escucharse íntegramente el  discurso aquí (24 minutos). [….]

 

Valuós document que els historiadors hi sabran treure profit. Queda clara la solitud internacional de la República Espanyola davant del bàndol colpista recolzat pel feixisme europeu Italià i alemany.  Penso que la veritable transició a Espanya no acabarà fins la instauració de la 3ª República i aleshores encara tindran mes valor les paraules d’en Rojo:  ¿per a que ha servit tota aquesta carnisseria?.

Un pensament a “Sale a la luz el documento sonoro del discurso del general Rojo al final de la Guerra Civil

  1. Valuós document que els historiadors hi sabran treure profit. Queda clara la solitud internacional de la República Espanyola davant del bàndol colpista recolzat pel feixisme europeu Italià i alemany. Penso que la veritable transició a Espanya no acabarà fins la instauració de la 3ª República i aleshores encara tindran mes valor les paraules d’en Rojo: ¿per a que ha servit tota aquesta carnisseria?.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.