El ‘Financial Times’ insta Mas i Rajoy a pactar perquè la paciència dels catalans “s’està esgotant”

Segons el periodista que firma la informació, Tobias Buck, des de Madrid, “la paciència (dels catalans) s’està esgotant”, i adverteix que “el que sigui que encara manté units” catalans i espanyols “es va desgastant dia a dia”. Com a exemple d’aquest desgast, recorda les enquestes en què es ressenya que la meitat de la població de Catalunya vol un Estat independent. “Es nota un deteriorament palpable en la manera com els catalans pensen i parlen d’Espanya, i com la resta d’Espanya pensa i parla dels catalans”.[….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.