Dicatat essa sorda essa sonora (3)

La zebra del zoològic té un zero de geografia
La senyora Rosa Camarasa i Manises és la professora de geografia del zoològic i està molt empipada amb els seus alumnes. Ja no sap què fer perquè siguin més disciplinats i, sobretot, perquè estudiïn. I això que ella sempre hi ha posat molt de zel, en això. De sempre ha considerat que la seva feina era molt exigent i que de la mateixa manera que ella es passava hores i hores preparant les classes, corregint els quaderns, mirant de fer més atraient la geografia, també havia d’exigir dels seus alumnes el mateix entusiasme.
— Nazària, fes el favor d’endinsar-te en l’explicació de l’Àfrica que hem fet aquests dies —va dir a una zebra que no parava quieta ni un moment.

— No en vull saber res, de l’Àfrica, jo —va respondre, impertinent, la zebra
Nazària, mentre etzibava una guitza al lleó Bizantí.

La senyoreta restà astorada: no se’n sabia avenir, de tanta impertinència. Quan encara estava fent oh! i ah! d’indignació per aquella mala conducta es va sentir un xiscle molt intens. Resultava que l’elefant Azaries enfonsava una de les potes a la panxa del mico Nicasi i aquest, enfellonit per la lesió, mossegava la cua del seu company atacant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.