La Xarxa impulsa un informatiu conjunt per a les Terres de l’Ebre, el nord del País Valencià i el sud de la Franja

Els territoris del nord i el sud del riu Sénia tindran a partir de l’abril el seu propi informatiu de proximitat. El  Canal Terres de l’Ebre i la televisió Nord, amb seu a Morella, produiran conjuntament, amb la col·laboració de  Vídeo Ascó Televisió i el suport de La Xarxa, el programa ‘Al dia Territoris del Sénia’, que resumirà cada dia, de dilluns a divendres, l’actualitat d’aquesta zona on viuen 300.000 persones i que malgrat pertànyer administrativament a diferents comunitats manté vincles socials, culturals i econòmics molt importants.

El nou informatiu tindrà una durada de mitja hora i començarà a les 22.00, de manera que ocuparà el ‘prime time’ dels canals de la zona. La seva àrea de cobertura inclourà quatre comarques catalanes ( el Montsià, el Baix Ebre, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta), tres de valencianes ( els Ports, l’Alt Maestrat i el Baix Maestrat) i una d’aragonesa ( el Matarranya).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.