Un de cada tres veïns de Vallvidrera està d’acord amb la segregació de Barcelona

El 38,75% del cens electoral del barri barceloní de Vallvidrera, inclosos els joves de 16 anys, van participar ahir en la consulta popular que la gestora ciutadana que integren l’Associació de Veïns Mont d’Orsà i els comerciants de la zona havien organitzat per saber l’opinió dels ciutadans sobre una eventual segregació de Barcelona. En total, hi van votar a favor el 98,05% dels ciutadans que es van desplaçar fins a la plaça de Vallvidrera per exercir el seu dret de vot. L’associació veïnal es mostrava «exultant» al final del recompte perquè, segons aquesta, «evidencia el problema que l’Ajuntament vol amagar». [….]

Igual que una nació te dret a reivindica el seu estat propi, un poble te dret a demanar el seu municipi. Espero i desitjo que a Barcelona i a Catalunya en general es sigui sensible en aquest tipus de revindicacions. (PD) m’he inscrit ara al Punt digital. Trobo que hi ha uns requisits d’identificació per a fer comentaris molt exhaustius, que a altres diaris castellans, com la Vanguardia, no es demanen. M’ha agradat que a la fitxar hi: països catalans i resta del mon. Però en cavi nomes figuren municipis de la Catalunya oficial)

Un pensament a “Un de cada tres veïns de Vallvidrera està d’acord amb la segregació de Barcelona

  1. mikel (de beseit) (Sant Cugat del Vallès)
    Igual que una nació te dret a reivindica el seu estat propi, un poble te dret a demanar el seu municipi. Espero i desitjo que a Barcelona i a Catalunya en general es sigui sensible en aquest tipus de revindicacions. (PD) m’he inscrit ara al Punt digital. Trobo que hi ha uns requisits d’identificació per a fer comentaris molt exhaustius, que a altres diaris castellans, com la Vanguardia, no es demanen. M’ha agradat que a la fitxar hi: països catalans i resta del mon. Però en cavi nomes figuren municipis de la Catalunya oficial)
    Diumenge 14 març 2010, 13:51

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.