Una nova avaria torna a deixar sense llum 100.000 veïns de cinc municipis

GIRONA | AGÈNCIES/DDG Una nova avaria en una línia d’alta tensió de 110 kV entre Tordera i Lloret de Mar va deixar parcialment sense llum, a partir de les set de la tarda d’ahir, 100.000 ciutadans de cinc municipis gironins, segons va informar ahir la Generalitat. En concret, van resultar afectades les poblacions de Lloret de Mar (30.000), Tossa de Mar (6.500), Platja d’Aro (34.000), Sant Feliu de Guíxols (22.000) i Santa Cristina d’Aro (5.100). Unes hores abans, Endesa els va xifrar en 80.000 afectats i a les deu de la nit va dir que ja s’havien reduït a 20.000.
La caiguda d’aquesta línia, per causes que encara es desconeixen [….]

Un pensament a “Una nova avaria torna a deixar sense llum 100.000 veïns de cinc municipis

  1. Es comprensible, hi ha que pensar que ahir va fer un sol excessivament radiant acompanyat d’una suau brisa que les línies no van poder aguantar debut a que no es disposa de la MAT. Quan en les nostres contribucions es construeixi aquesta línia de molt alta tensió que estan tan interessats des de Madrid, aquest problemes no passaran i serem tots feliços.

    Autor: mikel (de beseit)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.