Casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú

Casa-casa-vostra-cases-dalgu_1630046993_33277792_987x555
Una de les coses que més agraden a l’Anna Solanilla quan viatja a l’estranger és el contacte directe amb la població i la cultura local. Des de fa cinc anys, ha trobat la fórmula perfecta per aconseguir aquesta proximitat, que els hotels o els apartaments turístics no li ofereixen: l’intercanvi de cases.

Aquesta pràctica consisteix a oferir casa teva durant uns dies de forma completament gratuïta a canvi de poder fer una estada a l’habitatge de l’altra família amb qui es fa l’intercanvi. Una manera de viatjar que permet veure món de manera molt més econòmica que si has d’allotjar-te en hotels i que, segons explica Solanilla, “no només t’endinsa en la vida local del país que visites, sinó que també et fa sentir més acollit”. [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.