El Govern demana una resposta al carrer si el TC castiga Forcadell

Govern-resposta-TC-castiga-Forcadell_1631246966_33323430_651x366
El curs polític, que arrencarà amb la ja tradicional mobilització de la diada de l’Onze de Setembre, es preveu dur. Més enllà de la qüestió de confiança, a la qual se sotmetrà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i dels pressupostos que el Govern haurà de pactar amb la CUP, el procés independentista està en el punt de mira del govern espanyol i, en conseqüència, en mans del Tribunal Constitucional. L’executiu català considera que cal estar preparat per al pitjor escenari i és per això que ja posa sobre la taula que si la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, és inhabilitada per haver permès que es votessin les conclusions del procés constituent, caldran mobilitzacions “unitàries” i “contundents”. [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.