Rajoy apela al espíritu de 1996 para que vuelva “el milagro español”

 El presidente del PP, Mariano Rajoy, ha apelado hoy al espíritu de marzo de 1996, cuando “en momentos difíciles” los españoles otorgaron su confianza a José María Aznar para formar gobierno y se logró algo de lo que está convencido que se puede volver a hablar: “el milagro español”. [….]

El miracle espanyol del 96 com diu Rajoy , te un nom en castellà es diu “ladrillazo”. Tothom pensava que aquesta gallina d’ous  d’or no podia morir. Aznar presumeix de superàvit sense analitzar que la majoria dels ingressos venien de la construcció i venda als amics d’empreses publiques. Aquí, aquells anys que enyora Rajoy,  vam construir mes que  Alemanya, França e Anglaterra juntes. Molts diners van venir de bancs alemanys, americans, i estrangers. Per això estan ara tan preocupats per recuperar-los. Jo també ho estaria.  No m’estanyaria gens , veure aviat, anuncis com aquest: “Es regala pis”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.