L’autodeterminació s’obre camí. Conferència de premsa íntegra sobre l’admissió a tràmit de la IP

La mesa del parlament accepta a tràmit la Iniciativa Popular per un referèndum d’independència · Els impulsors hauran de recollir de 160.000 a 300.000 signatures en sis mesos. La mesa del parlament va acceptar ahir a tràmit la Iniciativa Popular (IP) per convocar un referèndum sobre la independència, gràcies als vots favorables de CiU, ERC i ICV-EUiA. Els promotors de la IP, Uriel Bertran i Alfons López Tena, consideren històrica la jornada d’ahir perquè obre el camí a l’exercici del dret a l’autodeterminació (vídeo). [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.