Òmnium crida a la rebel lió fiscal si no hi ha concert

Clar i català. Si no hi ha pacte fiscal o concert econòmic en quatre anys, insubmissió contra l’Estat. Òmnium Cultural, coincidint amb el seu cinquantè aniversari, considera que s’ha arribat a tal límit d’ofec per part del govern espanyol, que s’ha de fer un pas endavant en matèria econòmica. La proposta ja està mínimament vertebrada i ahir va anunciar-la la presidenta de l’associació, Muriel Casals, durant l’acte que es va celebrar per commemorar l’efemèride. Com a mesura de pressió, es proposaria articular una caixa comuna, un compte públic, on es consignarien els impostos dels catalans i que no es liquidaria fins que no se solucionés aquest greuge. Una iniciativa que va ser rebuda amb entusiasme per les prop de 2.000 persones que van omplir l’Auditori de Barcelona. Una “objecció fiscal” que es converteix en tot un baló d’oxigen per a l’executiu d’Artur Mas, que s’ha marcat aquesta fita com la primera parada de la seva transició nacional a través del dret a decidir [….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.