El Pa

El País Valencià serà present en la cadena humana convocada per a l’Onze de Setembre. Barcelona: ANC. PresAcció Cultural del País Valencià (ACPV) és l’encarregada de coordinar la participació en la iniciativa de diverses organitzacions cíviques i polítiques. La cita serà al límit dels termes de Vinaròs i Alcanar, que és alhora el límit administratiu entre ambdós territoris.

La proposta es va formalitzar l’endemà de la manifestació commemorativa del 25 d’abril, que es va celebrar a València el passat 27 d’abril. Omnium Cultural va convidar ACPV a participar tant en el concert del 29 de juny al Camp Nou, a través de la venda d’entrades, com en l’organització d’una mena de “ramal valencià” de la cadena humana.[….]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.