Zapatero en la Sexta: No habrá secesión de Catalunya

El expresidente del Gobierno defiende la postura socialista de reformar la Carta Magna para encontar una solución en Catalunya y muestra su preocupación por el deterioro del Estado del bienestar | Elude valorar las políticas impulsadas por el Gobierno de Mariano Rajoy | Tira balones fuera cuando le preguntan por primarias en el PSOE y asegura que apoya a Rubalcaba [….]

El Sr. Graham Watson avisa Espanya que “ja no vivim en el segle XVIII” i que la UE ha de ser “suficientment forta i flexible” per permetre la creació de nous estats dins de les seves fronteres. El seny es comença a obrir-se pas a Europa. El líder de la tercera força política d’Europa defensa sobre la independència de Catalunya que si això és el que vol la majoria, “és el que ha de passar”. El Sr. Zapatero ha de entendre que d’aquest forat n’ha de sortir tota Europa. No solament Espanya o Catalunya. a Cada estat hi ha d’haver ciutadans que s’identifiquin amb la seva nacionalitat. Només així es pot remar en la mateixa direcció.

Un pensament a "Zapatero en la Sexta: No habrá secesión de Catalunya"

  1. El Sr. Graham Watson avisa Espanya que “ja no vivim en el segle XVIII” i que la UE ha de ser “suficientment forta i flexible” per permetre la creació de nous estats dins de les seves fronteres. El seny es comença a obrir-se pas a Europa. El líder de la tercera força política d’Europa defensa sobre la independència de Catalunya que si això és el que vol la majoria, “és el que ha de passar”. El Sr. Zapatero ha de entendre que d’aquest forat n’ha de sortir tota Europa. No solament Espanya o Catalunya. a Cada estat hi ha d’haver ciutadans que s’identifiquin amb la seva nacionalitat. Només així es pot remar en la mateixa direcció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.