L’altre 9-N, avantsala de les plebiscitàries

que-consulta-del-Mas-no_ARAIMA20141015_0055_18“Anem endavant i això vol dir que el Govern manté l’objectiu d’organitzar la consulta del 9-N. Hi haurà locals, urnes i paperetes”. Així de convençut es va mostrar ahir Artur Mas, amb tota la solemnitat que dóna la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat, per explicar com serà el nou procés participatiu. Un 9-N que vol que tingui una aparença gairebé idèntica a la consulta promesa, que el Tribunal Constitucional ha deixat en un suspens que ni ell ni els partidaris del dret a decidir han sabut esquivar en diverses cimeres. Serà una consulta “diferent de la prevista” i que, per damunt de tot, serà “l’anticipada a la definitiva” en forma d’eleccions plebiscitàries. […]

FELICITATS PRESIDENT!
Trobo l’estratègia del president Mas genial. Quan a la portada del diari AVUI vaig llegir, la setmana passada,  la possibilitat de poder votar sense llistes i que les inscripcions es fessin just quan es vota, em va semblar magnífica. Vaig saber que votaríem. El president Mas s’ha fet seva aquesta possibilitat, l’ha estudiada i l’ha millorada. Felicitats president. Estic convençut que el 9N, el qui vulgui,  podrà anar a votar. Els contraris a que els catalans votin, seguiran posant tots els pals que es puguin a les rodes, seguiran menyspreant la iniciativa, i tot el que es vulgui. Hem d’admetre que la sortida es excel·lent.
Crec que la astúcia del president el fa mereixedor de encapçalar la llista de les eleccions plebiscitàries que s’entreveuen molt pròximes.

Un pensament a "L’altre 9-N, avantsala de les plebiscitàries"

  1. Trobo l’estratègia del president Mas genial. Quan a la portada del diari AVUI vaig llegir, la setmana passada, la possibilitat de poder votar sense llistes i que les inscripcions es fessin just quan es vota, em va semblar magnífica. Vaig saber que votaríem. El president Mas s’ha fet seva aquesta possibilitat, l’ha estudiada i l’ha millorada. Felicitats president. Estic convençut que el 9N, el qui vulgui, podrà anar a votar. Els contraris a que els catalans votin, seguiran posant tots els pals que es puguin a les rodes, seguiran menyspreant la iniciativa, i tot el que es vulgui. Hem d’admetre que la sortida es excel·lent.
    Crec que la astúcia del president el fa mereixedor de encapçalar la llista de les eleccions plebiscitàries que s’entreveuen molt pròximes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.