División en el Govern por si la MAT habría minimizado los daños del temporal de nieve

Castells considera que si la línea estuviera operativa “seguro que no habría habido “200.000 abonados sin luz el lunes” | Saura replica que “no habría evitado el problema” al ser las líneas de media y baja tensión “lo que está destrozado” | Puigcercós acusa a Fecsa-Endesa de reivindicar la MAT “para desviar la atención” sobre las “deficiencias en la red de suministro” [….]

Sense que serveixi de precedent estic d’acord en Saura. Lo que han fallat son les línies i subestacions de distribució, no la molt alta tensió. Si no s’explica millor no s’entén la relació entre la MAT i la seguritat de suministrament a les comarques de Girona. Penso que posa línies i substacions de distribució independents que asseguri el subministra encara que falli una d¿elles es una solució mes comprensible.

Un pensament a "División en el Govern por si la MAT habría minimizado los daños del temporal de nieve"

  1. mikel (de beseit) | 13/03/2010, 17:58 | |
    Sense que serveixi de precedent estic d’acord en Saura. Lo que han fallat son les línies i subestacions de distribució, no la molt alta tensió. Si no s’explica millor no s’entén la relació entre la MAT i la seguritat de subministrament a les comarques de Girona. Penso que posa línies i substacions de distribució independents que asseguri el subministra encara que falli una d¿elles es una solució mes comprensible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.