El Gobierno, molesto con Montilla: “Que no la pague con nosotros”

“Entendemos que Montilla se sienta muy presionado en Catalunya, sobre todo ante las próximas elecciones, pero que no la pague con nosotros”, se quejan fuentes muy próximas a José Luis Rodríguez Zapatero. El Gobierno, según estas fuentes, está “muy molesto” con la actitud de José Montilla por insistir en reclamarles la renovación del Tribunal Constitucional (TC) tras haber sido incapaz de nuevo, el pasado viernes, de emitir una sentencia sobre el Estatut. Y zanjan que la iniciativa de Montilla, que podría trasladar al Congreso una postura unitaria de las fuerzas políticas catalanas en este sentido, “no va a ninguna parte”. [….]

2 pensaments a “El Gobierno, molesto con Montilla: “Que no la pague con nosotros”

  1. mikel (de beseit) | 21/04/2010, 14:31 | |
    Per a pep | 21/04/2010, 12:27. Saps que vol dir botifler? Es el nom que se’ls va donar als catalans que van recolzar les tropes dels borbons quan incendiaven los pobles de Catalunya. També es podria extrapolar els que aplaudien a Franco entrant per la diagonal.. En resum son catalans!? que no fan res per a defensar la seva llengua, cultura i pais..

  2. mikel (de beseit) | 21/04/2010, 11:57 | |
    Es compren que Montilla estigui cabrejat en lo seu partit. L’han deixat en lo cul al aire. ¿perquè diu lo PSOE, que no es moment de renovar el TC? Això si que es fer el joc al PP. Aquest TC no hagués tingut que acceptat lo recurs aprovat pel poble català i a més a més, hi ha membres que han mort, uns altres estan invalidats, altres els ha expirat el mandat. Nomes estan esperant que governi el PP per a que a sobre el govern de torn el feliciti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.